Welkom op Coldpalm

Palmen

Bekijk onze uitgebreide collectie palmen. U kunt gemakkelijk filteren op de palm naar keuze. Heeft u een vraag neem dan gerust contact met ons op.

Exoten

Bekijk onze uitgebreide collectie exoten. U kunt gemakkelijk filteren op de exoot naar keuze. Heeft u een vraag neem dan gerust contact met ons op.

Accesoires & overige

Aanbiedingen

Uitgelichte producten

 1. Phoenix canariensis
  Phoenix canariensis
  €100
 2. Trachycarpus fortunei
  Trachycarpus fortunei
  €70
 3. Crocosmia var. Lucifer
  Crocosmia var. Lucifer
  €10
 4. Livistona chinensis
  Livistona chinensis
  €30

Over Coldpalm

Madagascar 2017

Coldpalm.nl is een initiatief van vader en zoon Jan en Troy Doedens. Midden jaren negentig wordt midden in de winter het eiland Mainau bezocht. Op dit botanische eiland in het meer de Bodensee groeien diverse palmbomen, die in de sneeuw staan! Door dit schouwspel ontstaat een nieuwe hobby, want ter plaatse worden zaden verkocht van de aldaar groeiende palmbomen, en de eerste zaden worden gekocht. Enkele maanden later komen de zaden op en is de hobby ontkiemt. Gedurende de jaren is de interesse in palmen verder uitgegroeid en is er in 2009 besloten een bedrijf te starten. Er werd een locatie gevonden waar de palmen en exoten kunnen worden uitgestald, en waar nieuwe zaailingen kunnen worden opgekweekt. Inmiddels is er ruim 3600m2 kasruimte in gebruik voor de opkweek van een groot assortiment palmen en exoten.

Openingstijden

Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur Andere dagen op afspraak

Bezoekadres:

De Hoeven 3B

5254JV Haarsteeg

Een vraag of advies nodig?

Mail (info@coldpalm.nl) ons dan of bel 06-43215146 op vrijdag of zaterdag tussen 10:00 en 16:00

Magento 2 ontwikkeling door Converzo.nl