Phoenix canariensis in Douglas plantenbak

€ 600,00
Niet op voorraad
SKU
666622
Meer informatie
Stamhoogte 60 cm

Grote Phoenix canariensis palmen in op maat gemaakte verstevigde plantenbakken van Douglas hout. Doordat de bakken op voetjes staan zijn ze eenvoudig op te pakken met een pompwagen of heftruck.

De Phoenix canariensis komt oorspronkelijk van de Canarische Eilanden maar is inmiddels over de hele wereld aangeplant. In de victoriaanse tijd was deze palm al zeer populair onder de elite en was een echt statussymbool. Deze palm heeft een zeer dikke stam en de lange gevederde bladeren hebben een intens groene kleur. De bladeren blijven beduidend korter als ze in kuip worden gehouden. De Phoenix canariensis is een zeer makkelijke palm, ze groeien goed op haast alle grondsoorten en zijn goed tolerant tegen droogte, nattigheid, hitte en kou. De groei is relatief snel in vergelijking met andere palmen. Deze palm kan zelfs enige vorst verdragen (tot -8°C).

Zeer geschikt voor op het terras als aankleding voor horeca, bedrijven, parken of wanneer er voldoende ruimte is in de particuliere tuin. Ook beschikbaar in hardhout.

Magento 2 ontwikkeling door Converzo.nl