Wij versturen pakketten iedere vrijdag met PostNL. Alle bestellingen die voor donderdag avond worden besteld worden op vrijdag dezelfde week nog verzonden. Na afgifte van het pakket aannPostNL ontvangt u een tracking code per mail.

Gekochte goederen op het afhaaladres te 5254 JV Haarsteeg, De Hoeven 3b dienen direct afgerekend te worden. Het is mogelijk om uw planten vooraf te bestellen en af te rekenen op de website. Wilt u de planten eerst in het echt bekijken dan kan dat in onze kas, in dat geval kunt u zowel contant als met pin afrekenen.

Op al onze planten is 9% b.t.w. verschuldigd en op de overige goederen 21% b.t.w. De gemelde prijzen op onze webwinkel zijn altijd inclusief b.t.w.

De vermelde maten en gewichten op de webwinkel kunnnen iets afwijken doordat de planten groeien of bijvoorbeeld net water hebben gehad. Afwijkingen in formaat en gewicht zijn altijd binnen een marge van 25%. De afmetingen vermeld op de website is altijd de totale hoogte dus inclusief de pot tot het hoogste puntje van het blad tijnzij anders is omschreven.

Bij de webwinkel van coldpalm kunt u de volgende betaalwijzen gebruiken:

Ideal
Bancontact
Creditcards
Paypal
Giropay
Check/Money order

Magento 2 ontwikkeling door Converzo.nl