Verzending

Gekochte goederen op het afhaaladres te 5254 JV Haarsteeg, De Hoeven 3B dienen direct afgerekend te worden. Voor alsnog is het niet mogelijk om per pin of creditcard te betalen. Wel is op de Burgemeester van Houtplein 74, 5251 PV Vlijmen een pinautomaat (Rabo)aanwezig. Dit ligt op ongeveer 3 km van ons afhaaladres. Ook kan vooraf een betaling plaatsvinden via onze bankrekening NL90RABO0160030587 ten name van Coldpalm.nl V.O.F. te Drunen.

Bestelde goederen via de webwinkel die qua gewicht of grootte niet meer kunnen worden verzonden via TNT pakketdienst (meer dan 30 kg of langer dan 100 cm, of breder dan 50 cm) kunnen alleen afgehaald worden, of in overleg, tegen kostprijs thuisbezorgd mits binnen een straal van 50 km rondom Haarsteeg worden bezorgd. Verzending van palletzendingen is ook mogelijk, kosten hiervan zijn altijd in overleg. In overleg is het mogelijk dat aangekochte planten worden aangeplant bij u op locatie, vraag ons naar de mogelijkheden hiervan.

Op al onze planten is 6% b.t.w. verschuldigd en op de overige goederen 21% b.t.w. De gemelde prijzen op onze webwinkel zijn altijd inclusief b.t.w. geprijsd.

De vermelde maten en gewichten op de webwinkel kunnnen iets afwijken doch binnen een marge van 25%.

Reclames die niet binnen zeven dagen na datum leveringsbon plaatsvinden geven geen recht meer op retouren. Tevens zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Op onze webwinkel is hiervan een exemplaar weergegeven. Ook is een afschrift gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

Betaling

Bij de webwinkel van coldpalm kunt u de volgende betaalwijzen gebruiken.

Vooruitbetalen
Rekeninghouder:                       Coldpalm.nl V.O.F
Rekeningnummer(IBAN):          NL90RABO0160030587
Bank naam:                               Rabobank
BTW-Nummer:                          NL850037207B01
KVK-Nummer:                           51473364
BIC:                                           Op aanvraag

Vergeet niet uw bestelnummer bij de betaling te vermelden en eventueel uw naam indien via een derdenrekening betaald wordt, dit voorkomt vertraging. Is de betaling na 14 dagen niet binnen, vervalt de order.

Betalen bij afhalen
Bij het afhalen van uw bestelling kunt contant betalen of pinnen.

Magento 2 ontwikkeling door Converzo.nl